Κομοτηνή: Διαψεύδεται η είδηση του βιασμού 6χρονου από 12χρονο

Στις 17 Ιουνίου 2021 είδε το φως της δημοσιότητα ανατριχιαστική καταγγελία που έκανε στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής η θεία ενός 6χρονου αγοριού, ότι έπεσε θύμα βιασμού από ένα ανήλικο αγόρι, μόλις 12 χρόνων.

Η Εισαγγελία διέταξε κατεπείγουσα έρευνα, την οποία ανέλαβε η Ασφάλεια Κομοτηνής και, διατάχθηκε παράλληλα, ιατροδικαστική εξέταση στο φερόμενο ως θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο το ανήλικο θύμα όσο και ο δράστης εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο και επιβεβαίωσαν το συμβάν.

Την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και την οποία αναπαρήγαγαν πολλά ηλεκτρονικά ΜΜΕ ανά την Ελλάδα σχετικά με τον βιασμό 6χρονου αγοριού από 12χρονο στην Κομοτηνή, διαψεύδει ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας κ. Νίκος Κιφνίδης.

«Από την εξέταση που διενεργήθηκε στο ανήλικο αγόρι δεν προέκυψαν ευρήματα βιασμού», δήλωσε ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας ΑΜΘ κ. Νίκος Κιφνίδης

«Το παιδί το εξέτασα στις 17 Ιουνίου μετά την καταγγελία της θείας του και ύστερα από σχετική παραγγελία του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής. Διαπίστωσα ότι το παιδί δεν φέρει κακώσεις σώματος και δεν υπάρχουν κάποια ιατροδικαστικά ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της παρά φύση συνουσίας. Δηλαδή, δεν υπάρχουν ούτε ρήξεις βλεννογόνων ούτε τίποτα. Όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται για βιασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κιφνίδης.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να εκφράσει και τα παράπονα του για τον τρόπο με τον οποίον αναμεταδόθηκε η είδηση χωρίς να προηγηθεί κάποια διασταύρωση. «Το πόρισμα ακόμα δεν έχει βγει καν, δεν το έχουμε στείλει ούτε στις αρμόδιες Αρχές που διέταξαν την εξέταση. Δεν έχω στείλει τίποτα ακόμα και διαψεύδεται ότι υπήρξε βιασμός»πρόσθεσε ο κ. Κιφνίδης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top
Close
Browse Tags